TNC & TAPES by Singularis

Singularis s'estrena a la barra del TNC amb noves tapes i platillos. Posem en marxa un nou concepte gastronòmic per adaptar-nos als nous temps i gustos dels espectadors.

La barra del TNC ofereix una àmplia varietat de tapes del dia que canvien segons mercat. Una fórmula divertida, fàcil i sempre diferent de la qual els espectadors podran gaudir abans o després de la funció.

Tot això sense oblidar els nostres menús «Exprés» i «Piscolabis del teatre», que amb reserva prèvia, tindreu a punt i sense esperes.

Carta de tapes (Aquesta carta és orientativa ja que les tapes canvien dia a dia segons mercat. Aquí teniu alguns exemples de la gastronomia que hi trobareu)
Celler
Piscolabis del teatre
Menú exprés

ARQUITECTURA I GASTRONOMIA

La barra del TNC & TAPES es troba en un entorn privilegiat: el vestíbul principal del teatre, des d'on podreu d'admirar de prop l'arquitectura de Ricardo Bofill, o gaudir d'unes excepcionals vistes de la ciutat a través dels grans finestrals que l'envolten.

I a l’estiu, sopar sota les estrelles

Durant les nits d’estiu, a partir del mes de juny, el restaurant es transforma en una gran terrassa, i es trasllada al peristil, on podreu sopar a l’aire lliure .

Horari

De dimecres a diumenge, des d'una hora i mitja abans de la funció fins a una hora després de l'última funció.

INFORMACIÓ I RESERVES

933 065 729
restaurant@tnc.cat

Els dimecres dia de l’espectador 15% de descompte en el sopar a la carta i obsequi d’una copa de cava.

Els Abonats gaudeixen cada dia d’un 15% de descompte al Restaurant del TNC.