Restaurant

Us ve de gust una mica més de TNC?

Abans o després de la funció, pugeu al Restaurant del TNC i gaudiu d’un ambient càlid i agradable, amb petits espais separats per cortinatges que ens recorden els telons clàssics del món del teatre.

Descobriu un restaurant que té gust de teatre, amb una decoració canviant d’elements d’atrezzo, vestuaris i maquetes de les produccions més destacades de la història del teatre. Us impressionarà.

Teatre i gastronomia es donen la mà

Al Restaurant del TNC viureu una experiència gastronòmica única. Després de la funció podeu sopar tranquil•lament, gaudint d’una carta mediterrània cuidada i delicada. O si ho preferiu, també disposeu de menús especials per a l’entreacte o després del teatre, que amb reserva prèvia tindreu a punt i sense esperes.

Un sopar amb vistes

El Restaurant del TNC s’estén al llarg d’una gran balconada damunt del vestíbul principal, des del qual s’hi accedeix a través de les escales o utilitzant un singular i curiós ascensor de vidre. A part de l’oferta gastronòmica, podreu admirar de més a prop l’espectacular arquitectura del TNC, de Ricardo Bofill, o gaudir d’unes vistes excepcionals a través de les grans vidrieres que us envolten.

I a l’estiu, sopar sota les estrelles

Durant les nits d’estiu, a partir del mes de juny, el restaurant es transforma en una gran terrassa, i baixa al peristil, on podreu sopar a l’aire lliure o prendre una copa a la zona chillout .

Gaudiu d’una gran nit de teatre i gastronomia al TNC.

Horari

De dimecres a divendres, de 21 h fins a una hora després de l'última funció.

Dissabtes, de 20 h fins a una hora després de l’última funció.

INFORMACIÓ I RESERVES

933 065 729
restaurant@tnc.cat

Els dimecres dia de l’espectador 15% de descompte en el sopar a la carta i obsequi d’una copa de cava.

Els Abonats gaudeixen cada dia d’un 15% de descompte al Restaurant del TNC.

Hivern

Restaurant

Perquè gaudiu dels plats de temporada a la carta, o del Menú degustació de les comarques de Catalunya.

Estiu

Terrassa

A l’estiu el restaurant es situa al llarg del peristil, des d’on podreu contemplar els jardins o el cel ple d’estel, gaudint d’un ambient màgic

Chill out exterior

El Restaurant s’allarga a la nit en un Chillout exterior orientat a mar, des d’on gaudireu d’unes vistes espectaculars de la ciutat.