Comunicat de la suspensió d'espectacles de la Temporada 2019-2020

Comunicat de la suspensió d'espectacles de la Temporada 2019-2020

El passat 12 de març, el TNC va haver de tancar les portes. Els espectadors omplien les platees, les companyies assajaven, es muntaven les escenografies i es preparava la confecció de vestuaris, entre moltes altres activitats. Però tota la creació artística es va haver d'aturar davant de les mesures preses pel Govern respecte a la situació d’alerta sanitària.

Les pròrrogues de l’estat d'alarma impossibiliten continuar treballant amb els diferents processos de creació. Atesa aquesta situació, el TNC es veu obligat a suspendre els espectacles que queden per estrenar aquesta Temporada 2019-2020:

Les veus interiors, d’Eduardo De Filippo amb direcció de Xavier Albertí. Del 07/05/20 al 14/06/20 a la Sala Gran.
Ex-libris, de la companyia Voël. Del 09/05/20 al 24/05/20 a la Sala Tallers.
Monroe-Lamarr, de Carles Batlle amb direcció de Sergi Belbel. Del 14/05/20 al 14/06/20 a la Sala Petita.
Enter Achilles, de Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre). Del 9 al 12 de juliol a la Sala Gran del TNC.

Mentrestant, el vestíbul principal del TNC s’il·luminarà cada dia amb el neó de Conquesta i resistència, a l'espera que passi la situació d’excepcionalitat que ens ha tocat viure, així com la incertesa, i puguem retrobar-nos tots junts a les platees de les tres sales per continuar gaudint dels espectacles de teatre, de dansa i de música que ens sorprenen, ens emocionen i desperten el nostre compromís crític i social.

El TNC tanca la temporada 2019-2020 amb la voluntat de tornar a programar tots els espectacles possibles i amb més ganes que mai de preparar una nova temporada plena d'espectacles i d'activitats per a tu.

Fins llavors, cuida’t i gaudeix del teatre amb els continguts d’El TNC a Casa que cada setmana preparem amb il·lusió. I segueix-nos també a les xarxes per informar-te de totes les nostres novetats, perquè ara és el moment de quedar-te a casa. Ben aviat tornarem a omplir junts les platees del TNC.

Una abraçada i fins aviat!

Teatre Nacional de Catalunya


Consulta aquí les instruccions per a la devolució de l'import de les entrades