Informació

Dijous Fort

  • Activitat
  • Activitat vinculada a l'espectacle Els criminals

PÒDCAST EN DIRECTE + BEGUDA + TEATRE per 12 €
Tens fins a 35 anys? Vine al Dijous Fort!

18.30 h
Justícia i feminisme: ALBA RIERA + CARLA VALL I DURAN
Vestíbul superior
Aforament limitat

Alba Riera

Comunicadora i periodista cultural. Ha col·laborat a Planta Baixa de TV3, al Via Lliure de RAC1, a Playground i al Tardeo de Ràdio Primavera Sound, entre d’altres. Actualment, copresenta La Turra, a 3Cat. També forma part de l'equip del Col·lapse de TV3, col·labora a El Suplement de Catalunya Ràdio i copresenta el pòdcast DENTRO de Ràdio Primavera Sound.

Carla Vall i Duran
Advocada penalista i criminòloga, especialitzada en violències masclistes i violències contra la infància. Des de fa més d'una dècada es dedica a l'acusació en aquest tipus de delictes, havent treballat en gairebé 800 casos. Va rebre el reconeixement Menina 2022, a la millor jurista de l'Estat.


19 h
Els criminals

Ferdinand Bruckner
Direcció i dramatúrgia Jordi Prat i Coll
Sala Gran

Els criminals ens interpel·la sobre quin grau de criminalitat estem disposats a assumir i sobre què entenem per just i què no

Un reguitzell de personatges que comparteixen edifici han comès un seguit de delictes que posaran al descobert els errors de la justícia i els límits de les administracions amb l’ús i abús del poder.

Una obra crítica i plena d’intriga que planteja temes com l'avortament, els delictes de llibertat sexual, la pena de mort o la corrupció i l’arbitrarietat de la justícia.