Informació

Dijous Fort

  • Activitat
  • Activitat vinculada a l'espectacle Els Watson

PÒDCAST EN DIRECTE + BEGUDA + TEATRE per 12 €
Tens fins a 35 anys? Vine al Dijous Fort!

18.30 h
Jane Austen i vestidets de flors: MARTA CAVA + BLANCA PUJALS
Pòdcast en directe abans d’Els Watson
Vestíbul superior
Aforament limitat

Marta Cava
Es guanya la vida fent de bibliotecària i de prescriptora literària. Quan es jubili, el seu somni és comprar una petita casa de camp a Escòcia i dedicar-se a llegir i a caminar, com si fos el personatge d’una novel·la de Jane Austen.

Blanca Pujals
La seva vocació és ser editora. Amb Viena Edicions ha desenvolupat les col·leccions Petits Plaers i Club Victòria. La idea del Club Victòria, que reuneix grans clàssics de la literatura anglesa en una edició de luxe, la portava al cap des de molt joveneta perquè des de l’adolescència es va enamorar de Jane Austen, les Brontë, Gaskell... També ha creat el pòdcast Punkis Decimonòniques.

19 h
Els Watson
Laura Wade
Direcció: Josep Maria Mestres
Sala Gran

Una comèdia britànica brillant i enginyosa

Els personatges d’Els Watson, la novel·la inacabada de Jane Austen, han hagut d’esperar més de dos se­gles perquè algú els portés a l’escenari i poder acabar d’explicar la seva història, just des d’on l’autora l’havia deixa­da.

Josep Maria Mestres dirigeix aquesta comèdia britànica de Laura Wade que recupera la novel·la de Jane Austen i planteja un final per a Emma Watson i les seves germanes.