Entrades 2020-2021

Entrades 2020-2021

Preu especial -15%
Compra abans de l’estrena, dia de l’espectador (dimecres), abonats/ades TNC (entrades fora de l’abonament), grups (+10 persones), +65 anys, discapacitats (acompanyant gratuït) i famílies nombroses, monoparentals i d'acollida. Imprescindible acreditació.

Preu jove -50%
Joves de fins a 35 anys, Carnet Jove i aturats excepte El TNC Petit (preu fix de 8 €). Imprescindible acreditació.

Preu escolar
Centres educatius en funcions escolars. Funcions de públic en general i escoles d’adult, consulteu serveieducatiu@tnc.cat.

A: L’Hèroe, La nit de la iguana, Opening Night, L’Emperadriu del Paral·lel, Billy’s Violence.
B: Decameró, Malditas plumas, Solitud, Encara hi ha algú al bosc, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, Galatea, Ahir, La dona trencada, Monroe-Lamarr, Testimoni de guerra, Hidden.
C: L’huracà, La Font de la Pólvora, Heroïnes o res, Mare de sucre.
D: Ex-libris, Kàtia, Horta, Full House, El Pot Petit.

Espectacles gratuïts:
Solitud a Stromboli. Somnis, signes i símbols
Una venjança com n'hi ha poques + Es rifa un home! + Les cartes
1869 – lectura dramatitzada a la Biblioteca Rossend Arús


Activitats gratuïtes presencials i digitals
Consulta el calendari d’activitats aquí i l'En directe del TNC aquí.

Trams de compra

Per prudència, aquesta temporada obrirem la venda d’entrades generals en diferents trams temporals per oferir-te el millor servei en cada moment.

Primer tram:
A partir del 14 de setembre pots comprar: Decameró, Ahir, La dona trencada, Malditas plumas, Solitud a Stromboli, Monroe-Lamarr.

Segon tram:
A partir del 9 de novembre pots comprar: L’Hèroe, Solitud, Ex-libris, Una venjança com n'hi ha poques + Es rifa un home! + Les cartes (gratuït i preferent per a abonats), Encara hi ha algú al bosc, Testimoni de guerra.

Tercer tram:
A partir del 11 de gener pots comprar: Kàtia, La nit de la iguana, La Font de la Pólvora, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, 1869 – lectura dramatitzada a la Biblioteca Rossend Arús (gratuït i preferent abonats), Hidden.

Quart tram:
A partir del 8 de març pots comprar: Opening Night, Heroïnes o res, Galatea, L’Emperadriu del Paral·lel, Horta, Mare de sucre, Full House, El Pot Petit, L’huracà.

Data de venda de Billy’s Violence subjecta a l’inici de venda del Festival Grec 2021
Aquesta temporada recomanem especialment la compra d’entrades per internet. També pots comprar les teves entrades per telèfon (933 065 720) o presencialment a les Taquilles del TNC i a les Taquilles Tiquet Rambles o reservar-les si vens en grup.

Garanties excepcionals en la compra d'entrades

Informació important per a l’espectador!

Flexibilitat: Pots canviar o anul·lar les teves entrades fins a 2 hores abans de l’inici de la representació si sents inseguretat en relació amb la COVID-19. És imprescindible que enviïs un correu electrònic a taquilles@tnc.cat per informar-nos-en. Podràs canviar les entrades per un altre dia o demanar-ne la devolució.

50% d'aforament: Per adaptar-nos al 50% d'aforament trobaràs una butaca buida a la teva dreta, esquerra, davant i darrere.

Entrades al mòbil i identificades: Per evitar intercanvis de documents en paper, totes les entrades seran digitals, porta-les sempre al teu mòbil. Et demanem, si us plau, que no la portis impresa. En el moment de la compra et demanarem algunes dades (com per exemple el número del DNI, NIE o passaport) per tal de facilitar la identificació si convé.

Accés esglaonat: Aquesta temporada les teves entrades incorporen una franja horària recomanada d’accés al Teatre. Abans de venir al teatre, consulta la franja horària d’accés que trobaràs a les teves entrades.

Suspensió d'una funció
En cas de suspensió d’una funció, el TNC t’ofereix totes les garanties possibles. Veure condicions generals de contractació.

Condicions generals de venda
Venda subjecta a disponibilitat. Veure condicions generals de contractació.

-15% Compra abans de l’estrena

Gaudeix d’un 15% de descompte en la compra d’entrades aplicant-hi el codi promocional corresponent. Vigent fins al dia de l'estrena

L’Hèroe – TNCHEROE
La nit de la iguana – TNCIGUANA
Opening Night – TNCOPENING
L’Emperadriu del Paral·lel – TNCEMPERADRIU
Billy’s Violence. – TNCBILLY
Decameró – TNCDECAMERO
Malditas plumas – TNCPLUMAS
Solitud – TNCSOLITUD
Encara hi ha algú al bosc – TNCBOSC
De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda – TNCPARLEM
Galatea – TNCGALATEA
Ahir – TNCAHIR
La dona trencada – TNCDONA
Monroe-Lamarr – TNCMONROE
Testimoni de guerra – TNCTESTIMONI
Hidden – TNCHIDDEN
L’huracà – TNCHURACA
La Font de la Pólvora – TNCFONT
Heroïnes o res – TNCHEROINES
Mare de sucre – TNCMARE
Ex-libris – TNCLIBRIS
Kàtia – TNCKATIA
Horta – TNCHORTA
Full House – TNCHOUSE
El Pot Petit – TNCPOT