Espectacles externs

Espectacles externs

El Teatre Nacional de Catalunya acull espectacles externs no inclosos dins la seva programació.

EL LLAC DELS CIGNES
TXaikovsky - Petipa
Royal Russian Ballet
Sala Gran
12/01/17 al 15/01/17

El Gran Ballet per excel·lència.
Una captivadora història d’amor (un príncep, una bonica jove transformada en cigne pel conjur d’un bruixot, un engany mortal...), el virtuós doble paper d’Odette/Odile, la força de la música de Tchaikovsky, i un dels més grans pas de deux del repertori del ballet, converteix El Llac del Cignes en una experiència única.
Un romàntic entorn, una coreografia espectacular i una inoblidable història d’amor condemnada es combina per fer del Llac dels Cignes un autèntic ballet clàssic, aclamat pel públic de tot el món.
Més de 40 ballarins en escena, aquesta sumptuosa producció del Royal Russian Ballet captura tota la bellesa i el drama de l'autèntic ballet romàntic, un clàssic atemporal que apel·la a qualsevol generació.

Durada: 2 h (amb entreacte inclòs).
Canals de venda: internet, taquilles del TNC i telèfon de grups de Promoconcert (a partir de 10 entrades) 935 878 960.

COMPRA

EL CASCANUECES
TXaikovsky - Ivanov
Royal Russian Ballet
Sala Gran
22/01/17

El Gran Ballet de Nadal.
La vistositat de la seva escenografia i vestuari, la màgia de la seva història, els seus imaginatius personatges i la música universal  han convertit El Trencanous en un clàssic del Nadal, ideal tant pels més petits com per als adults.
Sota la forma de conte infantil –els ninots que cobren vida la nit de Nadal, i arrosseguen a la nena protagonista a viure màgiques aventures–, el ballet és una rondalla d'esperit nadalenc que parla de l'enyorança per la infància perduda i el xoc entre la realitat dels adults i el món dels somnis dels nens.
El ballet, un dels més coneguts de Txaikovski, amb coreografia original de Lev Ivanov i llibret de Marius Petipa, deriva d'un text d' Alejandro Dumas pare, que es va inspirar en el cèlebre conte d'I.T.A. Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
Amb més de 40 ballarins en escena, aquesta sumptuosa producció del Royal Russian Ballet captura tota la bellesa i el drama de l'autèntic del ballet romàntic, un clàssic atemporal que apel·la a qualsevol generació. 

Durada: 1 h 50 min (amb entreacte inclòs).
Canals de venda: internet, taquilles del TNC i telèfon de grups de Promoconcert (a partir de 10 entrades) 935 878 960.

COMPRA