Teatres Reunits
Helena TORNERO, Teatre reunit (2008-2018)

Helena TORNERO, Teatre reunit (2008-2018)

Aquest volum reuneix el gruix de la producció dramàtica original d’Helena Tornero escrita al llarg dels darrers deu anys, des del seu primer encàrrec professional per part de la companyia Q-ars Teatre fins al seu últim text estrenat al Teatre Nacional de Catalunya. Un total de catorze títols, entre els quals també s’inclou alguna peça breu, per resseguir a fons l’obra d’una de les veus més destacades de la dramatúrgia catalana contemporània.

Helena Tornero Brugués (Figueres, 1973). Llicenciada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Membre fundador de Paramythádes, grup de professionals de les arts escèniques que realitzen tallers de dansa, teatre i música als camps de refugiats. Algunes de les seves obres han estat traduïdes a l’anglès, el francès, l’alemany, el grec, el polonès i l’italià.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum: Suplicants – Submergir-se en l’aigua – A story – Apatxes – You are pretty and I am drunk – Ahir – No parlis amb estranys – Búnquer (Com la grisa majoria dels mortals) – Mimosa – Fascinación – F / M (Devil is alive and well) – Andersen (De tots aquests petons morts) – Estiu – El futur

Text relacionat amb el llibre