Espectacles
Programació temporada 2022/2023

Et presentem la nova temporada 2022/2023, plena de grans noms de l'escena. Et pots descarregar aquí el Programa General de Temporada o consultar-ho en línia. T'esperem al Teatre Nacional de Catalunya, el teu teatre.

Actualitat

 • Zero estigma, zero VIH

  Un any més el TNC s’adhereix al Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA recordant i donant suport a totes les persones que d’una manera o una altra estan o han estat afectades pel VIH. Eliminar l’estigma i la discriminació és indispensable per tal de poder gaudir d’una salut plena. Aprofitem el dia d’avui per reflexionar-hi i reivindicar un esforç conjunt perquè la frase “Zero estigma, zero VIH” sigui una realitat.


 • Nou Podcast del TNC!

  Parlem amb Joan Arqué Solà, director de l’espectacle Moriu-vos. Un crit a la vida, que parla de la vellesa i la dignitat, amb humor i ironia.


 • Exposicions fotogràfiques a la Sala Petita

  Del 17 de novembre al 14 de desembre, amb motiu de l’espectacle Moriu-vos, pots visitar les instal·lacions d’Oriol Casanovas Puigjané i de Marta Garcia Cardellach. La mirada d' Oriol Casanovas situa els seus protagonistes en espais pertorbadors i transformadors, i la fotògrafa Marta Garcia Cardellach explora les possibilitats de l’erotisme i el desig a través d’un espai inspirat en un peepshow.
  Entrada lliure


 • Assaig sobre la ceguesa se’n va de gira!

  L’espectacle es podrà veure el 25 i 26 de novembre al Theatro Circo (Braga), el 3 de desembre al Teatro Aveirense (Aveiro) i del 9 al 18 de desembre al Teatro Nacional São João (Porto).