Teatres Reunits
Jordi CASANOVAS, Algunes obres (2009/2019)

Jordi CASANOVAS, Algunes obres (2009/2019)

Aquest volum inclou nou de les obres més destacades de Jordi Casanovas. Totes elles han estat reconegudes amb premis o han estat representades internacionalment. Els nou textos teatrals conformen una bona mostra de dues de les línies que el seu autor ha anat mantenint durant els últims anys, la definició d'una identitat històrica pròpia (amb la trilogia catalana conformada per Una història catalana, Pàtria i Vilafranca) i la dissecció de diverses contradiccions contemporànies mitjançant la comèdia negra (com, per exemple, Un home amb ulleres de pasta, Idiota o Mala Broma).

Jordi Casanovas (Vilafranca del Penedès, 1978) és un dramaturg, director i productor teatral. Ha estrenat més d’una trentena d’obres teatrals, diverses de les quals han estat representats en països d’arreu del món. La seva tasca de director teatral també l’ha portat a dirigir textos teatrals de diversos companys del món de la dramatúrgia. Com a productor ha estat al capdavant de la producció de desenes d’obres d’autoria catalana.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum: La revolució – Un home amb ulleres de pasta – Les millors ocasions – Pàtria – Una història catalana – Idiota – Vilafranca – Gazoline – Mala broma