Teatres Reunits
Josep M. BENET I JORNET, Teatre reunit (1963/2010)

Josep M. BENET I JORNET, Teatre reunit (1963/2010)

Aquest volum aplega una selecció molt significativa de l’obra teatral de Josep M. Benet i Jornet, sense comptar el seu teatre per a públic jove ni les adaptacions. Un total de vint-i-set textos a través dels quals es pot resseguir l’evolució de l’autor cap a la construcció i consolidació d’una veu pròpia: un llegat d’un enorme valor literari, amb una íntima voluntat canònica, que es demostra contínuament atent a la modernitat —amb les seves renovacions formals— i alhora a la tradició —molt en particular per la catalana massa sovint desconeguda i oblidada.

Josep M. Benet i Jornet. Autor de més de cinquanta textos teatrals, és una de les figures majors del teatre català. La seva obra no només ha tingut una inqüestionable influència sobre la dramatúrgia catalana contemporània, sinó que és en bona mesura responsable del gran dinamisme actual de l’escriptura teatral en llengua catalana.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum: Una vella, coneguda olor – L’ocell Fènix a Catalunya o alguns papers de l’auca – Berenàveu a les fosques – La desaparició de Wendy – Revolta de bruixes – Descripció d’un paisatge – El manuscrit d’Alí Bei – Ai, carai! – Desig – Fugaç – E. R. – Alopècia – Testament – El gos del tinent – Olors – Això, a un fill, no se li fa – L’habitació del nen (Les tretze de la nit) – Salamandra – Soterrani – Dues dones que ballen – Com dir-ho? – Apunts sobre la bellesa del temps

Altres textos relacionats amb el llibre