Juny 2020
DlDmDcDjDvDsDg
Dl1Dm2Dc3Dj4Dv5Ds6Dg7
Dl8Dm9Dc10Dj11Dv12Ds13Dg14
Dl15Dm16Dc17Dj18Dv19Ds20Dg21
Dl22Dm23Dc24Dj25Dv26Ds27Dg28
Dl29Dm30

Informació

Enter Achilles

 • (Espectacle suspès)
 • Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre)
 • Sala Gran
 • 9/07/20 al 12/07/20

Ballet Rambert i Sadler’s Wells presenten
ENTER ACHILLES
Un treball de Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre)

El muntatge emblemàtic de Lloyd Newson torna a Barcelona després de vint-i-cinc anys


Vint-i-cinc anys després que el llegendari creador iconoclasta Lloyd Newson (DV8) portés a l’escenari la cultura britànica del pub, la companyia de dansa Rambert i Sadler’s Wells presenten la recreació de Newson del que sens dubte va ser un referent de les produccions de teatre físic.

També en aquesta ocasió, igual que el 1995 quan es va crear per primer cop, Enter Achilles s’enfronta amb el concepte de masculinitat a través de les accions divertides, provocadores i inquietants de vuit homes que passen el vespre en un pub anglès.

La producció original va ser unànimement aclamada per la crítica i es va arribar a convertir en una pel·lícula guanyadora d’un premi Emmy. Ara, torna a l’escenari amb un nou repartiment, escollit pel mateix Newson, en la primera i única col·laboració del creador amb una companyia, la mundialment reconeguda Rambert.

Suspensió per COVID-19: Com a conseqüència de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del COVID-19, el TNC suspèn les seves representacions i les activitats públiques durant l'estat d'alarma. Atesa aquesta situació, ens veiem obligats a suspendre l’espectacle.

Fitxa artística

Concepció i direcció
Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre)
Coreografia
Lloyd Newson amb els intèrprets (passat i present)
Interpretat
Ballarins del Ballet Rambert
Amb
Richard Cilli, Tom Davis Dunn, Nelson Earl, Miguel Fiol Duran, Ian Garside, Eddie Hookham, Scott Jennings, Georgios Kotsifakis, Jag Popham i John Ross
 • + Informació
  Fotografia
  Hugo Glendinning

  Disseny d'escenografia original
  Ian MacNeil

  Música original
  Adrian Johnston

  Disseny original d'il·luminació
  Jack Thompson

  Adjunt a la creació
  Hannes Langolf

  Interpretat per
  Rambert
  Una producció de Rambert i Sadler’s Wells, en col·laboració amb Onassis STEGI, Atenes. Coproducció amb Festspielhaus St Pölten; Grec Festival de Barcelona i Teatre Nacional de Catalunya; Théâtre de la Ville - Paris / Chaillot - Théâtre national de la danse; Théâtres de la Ville de Luxembourg; Adelaide Festival, Melbourne International Arts Festival i Torinodanza Festival / Teatro Stabile di Torino - Teatro Nazionale.

  Estrena: primera funció realitzada el 7 de juny de 1995, Wiener Festwochen, Viena. Recreació de l'estrana a Festspielhaus, St Pölten. Estrena internacional en Onassis STEGI, Atenas.
  Prohibit fer gravacions o fotografies