Presentació dels llibres de l'Epicentre Pioneres (Activitat suspesa)

Informació

Presentació dels llibres de l'Epicentre Pioneres (Activitat suspesa)

  • Activitat
  • Sala Petita

Et convidem a la presentació dels llibres de l'Epicentre Pioneres, un acte molt especial que anirà a càrrec de Xavier Albertí, director artístic del TNC, i que comptarà amb dues ponents destacades de l'àmbit cultural: Mercè Ibarz i Marta Marín-Dòmine, prologuistes de dues de les obres presentades.

Mercè Ibarz és narradora, periodista cultural i assagista. La seva obra combina literatura, investigació i testimoni. Actualment és columnista de l’edició catalana d’El País i del diari digital Vilaweb, a més a més de ser professora a la Universitat Pompeu Fabra.

Marta Marín-Dòmine és escriptora, traductora i realitzadora documental. Actualment és professora a la Wilfrid Laurier University de Waterloo (Canadà), on dirigeix el Center for Memory and Testimony Studies, i col·labora amb grups de recerca sobre memòria i literatura testimonial a la Universitat de Barcelona i a la Université Paris-Sorbonne.

També hi haurà dues actuacions musicals, de piano i cant, a càrrec de l'Escola Superior de Música de Catalunya, que seran un tast de l’espectacle Compositores del Modernisme.

Amb l'antologia Pioneres modernes. Dotze autores de l’escena catalana 1876-1938 i els volums de Teatre reunit de Rosa Maria Arquimbau, de Víctor Català i de Carme Montoriol, publicats conjuntament per Arola Editors i el TNC, descobriràs dotze dramaturgues imprescindibles de principis del segle XX.

Activitat vinculada a l'Epicentre Pioneres

Suspensió per COVID-19: Després de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del COVID-19, el TNC suspèn les seves representacions i les activitats públiques durant 15 dies: des del dijous 12 de març i fins al 26 de març inclòs.