Presentació El TNC a Casa

Presentació El TNC a Casa

Biblioteca del TNC

Gràcies a la generositat d'Arola Editors, volem oferir-te la possibilitat de llegir en format digital més de 60 llibres per a tots els gustos, clàssics i contemporanis.

A més a més dels llibres, en aquesta biblioteca trobaràs pròlegs, articles i altres textos per aprofundir en la lectura de cada títol. Es tracta de materials que han format part del projecte Llegir el teatre, organitzat en col·laboració amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Teatres Reunits

Fa unes temporades, Arola Editors i el Teatre Nacional de Catalunya van crear la col·lecció TEATRES REUNITS per posar a l’abast del públic lector les obres reunides d’alguns dels noms més destacats de la dramatúrgia catalana i internacional.

Us oferim la possibilitat d’adquirir aquests llibres i rebre’n mentrestant una còpia digital per tal que ja els pugueu gaudir des de casa. Posteriorment, podreu recollir també el vostre exemplar en paper al TNC. També podreu accedir excepcionalment a alguns volums encara inèdits, que podreu llegir en format digital mentre no estiguin impresos en paper.

Trobades a Casa

A les Trobades a Casa podràs recuperar totes les trobades virtuals a l'Instagram del TNC amb autors, directors i membres de l’equip artístic per conèixer i descobrir el text i el procés de creació dels espectacles de la temporada 2019-2020.

Espai Josep M. Benet i Jornet

En aquest espai d’homenatge a Josep M. Benet i Jornet (Barcelona, 1940 – Lleida, 2020) volem posar en valor el seu llegat dramatúrgic, imprescindible per entendre la realitat cultural catalana actual.

Autor de més de cinquanta textos teatrals escrits al llarg de mig segle, la seva obra no només ha tingut una inqüestionable influència sobre la dramatúrgia catalana contemporània, sinó que és en bona mesura responsable del gran dinamisme actual de l’escriptura teatral en llengua catalana.