Xecs regal

La cultura ens fa créixer

Xecs regal

La cultura ens fa créixer


Un regal molt especial per a tothom. Regala teatre i cultura a familiars, amics, clients o empleats.
Pots triar entre diverses modalitats de xecs des de 20 € i tots són bescanviables per espectacles, abonaments, llibres o un menú.

Els xecs regal es poden bescanviar còmodament a través d’Internet, de les taquilles del TNC o bé trucant al 933 065 720. Vàlids fins al 31 de desembre del 2018.


MODALITATS

Xecs regal: per valor de 20 €, 30 € i 50 € bescanviables per qualsevol producte o servei del TNC: espectacles, abonaments, llibres o un menú.
Xec Teatre+Llibre: per valor de 41 € bescanviable per una entrada de qualsevol espectacle i per un llibre publicat pel Teatre Nacional de Catalunya en col·laboració amb Arola Editors.
Xec Sopar: per valor de 20 € bescanviable per un menú a la cafeteria restaurant del TNC. 
Xec Teatre-Sopar: per valor de 49 € bescanviable per una entrada de qualsevol espectacle i un menú a la cafeteria restaurant del TNC.


VOLS REGALAR EL TEU XEC D'UNA MANERA ESPECIAL?

Anuncia el teu regal d’una manera diferent. Aquí trobaràs algunes maneres d’acompanyar el teu xec regal i de sorprendre a qui el rebi.

I si vols complementar el teu regal amb una targeta, amb un sobre i amb un programa general amb tots els espectacles de la temporada, pots venir a les taquilles del TNC a recollir-ho. 

VÍDEO XECS REGAL

https://youtu.be/rCT2hz0tUsU

PREGUNTES FREQÜENTS:
 
- Com puc bescanviar el meu xec regal?
- He de portar el xec regal a les taquilles?
- Què passa si el cost del producte adquirit és inferior al valor del xec regal?
- I si vull comprar un xec regal per a una empresa?
- Validesa del meu xec regal