Setembre 2021
DlDmDcDjDvDsDg
Dc1Dj2Dv3Ds4Dg5
Dl6Dm7Dc8Dj9Dv10Ds11Dg12
Dl13Dm14Dc15Dj16Dv17Ds18Dg19
Dl20Dm21Dc22Dj23Dv24Ds25Dg26
Dl27Dm28Dc29Dj30

Informació

Running for Democracy

 • Lena Kitsopoulou, Charlotte Lagrange, Rachida Lamrabet, José Manuel Mora, Sílvia Navarro, Mickael de Oliveira i Pier Lorenzo Pisano
 • Direcció Michael De Cock
 • Sala Petita
 • 18/09/2021

Sis teatres europeus reflexionen sobre la democràcia en la nostra societat.

3 autors i 4 autores participen en la creació d’una obra col·lectiva sobre la democràcia. El resultat, l’obra Running for Democracy, es representarà als diferents teatres que formen part del projecte Between Lands. Una experiència que estimula la reflexió, estableix vincles entre països i defensa la cultura com a barem de la democràcia en l’Europa actual.

Between Lands és un projecte a nivell internacional liderat pel TNC que reuneix teatres de Catalunya, l’Estat espanyol, França, Bèlgica, Portugal, Itàlia i Grècia per compartir històries i reflexionar sobre la democràcia en la nostra societat. Aquest projecte facilitarà l’escriptura d’una obra col·lectiva de la mà de 3 autors i 4 autores que es representarà en els teatres que formen part del projecte. L’obra resultant és Running for Democracy.

___________________________________________________________________________________________________

El teatre és el cor de la democràcia. Són un i van junts des de la creació i la invenció del teatre. A Between Lands recreem Europa a través de l’escriptura, de trobar-nos i d'explicar-nos històries. Un mapa mental d’un continent possible, d’un futur possible. Crear una biblioteca de textos, portar-los a escena, pensar i repensar la democràcia, conèixer gent i parlar d’aquestes qüestions. És tot alhora. És per això que estimo aquest projecte.

Michael De Cock, director de l’espectacle.
 • Espectacle gratuït amb reserva preferent per a abonats.

Fitxa artística

Autoria
Lena Kitsopoulou, Charlotte Lagrange, Rachida Lamrabet, José Manuel Mora, Sílvia Navarro, Mickael de Oliveira i Pier Lorenzo Pisano
Direcció
Michael De Cock
Amb
Alejandro Bordanove, Jordi Collet, Montse Esteve, Adriana Fuertes, Júlia Genís i Kathy Sey
 • + Informació
  Il·luminació
  Joaquín Guirado AAI

  Ajudanta de direcció
  Dina Dooreman

  Producció
  Teatre Nacional de Catalunya

Multimèdia