NOU! Taller Virginia LLOP i les flors

Informació

NOU! Taller Virginia LLOP i les flors

  • Activitat
  • Activitat vinculada a l'espectacle Mrs. Dalloway
  • Pare o mare amb criatures petites, veniu junts al TNC! Mentre assisteixes a la funció, els menuts gaudiran d’una activitat lúdica, al TNC mateix.

Mentre els adults assisteixen a la funció, els més menuts gaudiran d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre al TNC mateix.Una manera diferent per introduir els infants a les arts escèniques i compartir en família l'experiència d’anar al teatre.

L’activitat lúdica per a infants, creada pel Programa educatiu i social del TNC, la desenvolupen monitors especialitzats i està vinculada a l’espectacle que els pares i mares estan veient.

Si vols gaudir d’aquest espectacle i de l’activitat per als infants, clica el botó de compra, selecciona el dia de la funció, després selecciona les localitats dels adults que vindreu a l’espectacle i, per últim, indica quants infants faran l’activitat. Un cop realitzada la compra, rebràs un correu amb un formulari que hauràs d'omplir amb el nom, els cognoms, l’edat dels infants i les dades de contacte del pare, la mare o tutor.

Descripció del Taller Virginia LLOP i les Flors:

Ens aproparem a la figura de l’autora de Mrs. Dalloway a partir de la narració de Virginia LLOP i un àlbum il·lustrat de Kyo Maclear i Isabelle Arsenault que ens explica la bonica relació entre Virginia Woolf i la seva germana pintora Vanessa.

La germana de la Vanessa, la Virginia, s’ha despertat de molt mal humor. Malgrat que la Vanessa fa tot el possible per animar-la, res no funciona. La Virginia li parla d’un lloc imaginari i perfecte anomenat Bloomsberry. La Vanessa decideix convertir les parets de la seva habitació en aquest indret magnífic i dibuixa un jardí preciós, que serà l’espai on la seva germana trobarà una mica de pau.

És coneguda l’admiració que Virginia Woolf tenia per les flors, com també la que sentia una de les seves protagonistes, la Mrs. Dalloway. Us proposem acabar el taller elaborant corones i ornaments de flors. Retallarem i enganxarem diferents tipus de paper per crear les nostres peces florals.

Espai on es realitzarà l'activitat: vestíbul superior (accés per les escales mecàniques o per l’ascensor panoràmic del vestíbul principal)