Information

Vibe35

La plaça del Diamant + Aftershow by Razzmatazz
19/10/23

ENTRADES EXHAURIDES!

Ganes de reviure un clàssic de la literatura catalana? Aquesta temporada el TNC porta als escenaris La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda, una obra essencial del nostre patrimoni cultural i literari que explica la història de la Natàlia, una dona humil que viu al barri de Gràcia durant la segona República, la guerra i el franquisme. Aquest cop la directora teatral Carlota Subirós ens ofereix una mirada íntima i contemporània on no una, sinó onze actrius d'edats i perfils diferents donen vida a la protagonista de la novel·la. Una espècie de mosaic femení que realça el nostre passat, però també el de les nostres mares i àvies. I per si no n'hi havia prou, l'espectacle també compta amb un muntatge coplidor: una combinació de música, teatre i dansa que et submergirà de ple dins l'univers de Rodoreda.

Després de l’espectacle, la festa continua al vestíbul del TNC de la mà de Razzmatazz amb el directe de Llum i LaFrancesssa.

50% DE DESCOMPTE DURANT TOTA LA TEMPORADA
T'has quedat amb ganes de veure La plaça del Diamant? Encara hi ets a temps!

Si tens fins a 35 anys, pots venir a veure els espectacles del TNC amb un 50% de descompte. Tria la tarifa fins a 35 anys al moment de la compra.

Compra entrades

QUÈ MÉS PASSA AL TNC?
Segueix vibrant amb la cultura

Estem preparant una funció diferent amb un preu especial per veure La madre de Fankenstein. Si tens fins a 35 anys, i vols ser dels primers a assabentar-te'n, apunta't aquí.

Subscriu-t'hi