October 2024
MoTuWeThFrSaSu
Tu1We2Th3Fr4Sa5Su6
Mo7Tu8We9Th10Fr11Sa12Su13
Mo14Tu15We16Th17Fr18Sa19Su20
Mo21Tu22We23Th24Fr25Sa26Su27
Mo28Tu29We30Th31

Information

Avui sortim!

  • Búbulus Dansa
  • Sala Petita
  • 07.02.07 al 04.03.07

Búbulus ens proposa un divertit viatge, protagonitzat per uns nens que decideixen marxar d’excursió sense pares ni professors. Uns amics ben diferents, que fugen cap a una naturalesa més amable i acollidora. Una excursió plena de descobriments i, per què no, d’emocions i d’aventures. Però també amb alguns perills, que els nostres amics hauran de superar per poder tirar endavant.  Un viatge que ens ensenya a relacionar-nos amb els altres companys d’una manera diferent, més intensa, basada en la convivència i la complicitat. Un viatge que vol ensenyar-nos a estimar i respectar el medi ambient, i a créixer com a persones. Amb Búbulus, Avui sortim!

Production team

Author
Búbulus Dansa
  • + Information
      Direcció Carles Salas Àngels Hugas Música i so Rafel Plana Textos Enric Hugas Poesia i conte Sònia Moll Elements escenogràfics Damien Rondeau Il·luminació Adriana Romero Vestuari Àgueda Miguel Ajudanta de direcció Pastora Villalón  Amb Maria Gonzàlez Ivan Montardit Lourdes Solà Alba Vilardebò Equip tècnic i de gestió de la companyia Búbulus
    Confecció de vestuari Àgueda Miguel, Paca Naharro Fotografia Ferran Mateo Disseny gràfic MG Producció Anna Alonso Muntatges,assaigs i representacions Equips tècnics i de gestió del Teatre Nacional de Catalunya Producció Teatre Nacional de Catalunya i Búbulus Dansa Búbulus Menuts és companyia membre i fundadora de La Caldera, Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies. Búbulus Menuts és companyia subvencionada per Generalitat de Catalunya-Departament de Cultura Ajuntament de Barcelona -ICUB Ministerio de Cultura - INAEM Institut Ramon Llull Volem dedicar Avui sortim! a Gilberto Ruiz Lang (1948-2006). Ell ens va fer sortir cada dia, durant 20 anys, del nostre món per descobrir-ne centenars d’altres. Moltes gràcies, Gilberto.

Multimedia