Information

Allà on les maletes es perden

  • Projecte d’aprenentatge i servei
  • Event
  • PLACES EXHAURIDES!

"Allà on les maletes es perden, on milers de persones es retroben. El lloc perfecte per anar a comprar tabac i desaparèixer. Terra d'espai impol·lut i relliscós. On les gavines s'estampen contra els avions i els turistes corren. Els nens i les nenes es perden. Els cafès valen un ronyó. Allà, a l’aeroport. On la gent es troba i retroba, s'abraça, es morreja. On trobaràs llàgrimes, abraçades, salts, confeti, tirotejos, animals, perruques, maquillatge, música i més música, i homes i dones i més, i encara més. Allà, a l'aeroport.”

Allà on les maletes es perden és una proposta del TNC amb la participació de l’Institut Doctor Puigvert i de l’entitat Arep per la Salut Mental, i amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona. Un projecte participatiu entre els joves de l’Institut Doctor Puigvert i els adults de l’Arep per la Salut Mental que els ha conduit a un procés d’aprenentatge sobre la salut mental, la llibertat i la dignitat de totes les persones, i també sobre l’absurd dels prejudicis. Una activitat que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat, i que posa de manifest la relació beneficiosa entre art i salut.

El resultat d’aquest projecte és un joc teatral, dirigit per Pere Borrell, que els joves de l’Institut i els adults de l’Arep per la Salut Mental compartiran amb nosaltres a la Sala Tallers. Vine a gaudir-ne!

  • Entrades preferent per a les persones abonades.