Teatres Reunits
Antonio TARANTINO, Quatre actes profans, i algunes converses més

Antonio TARANTINO, Quatre actes profans, i algunes converses més

Per primera vegada es publica en català el teatre d’Antonio Tarantino. Aquest llibre aplega els seus Quatre actes profans, la «tetralogia de la cura» que va significar l’eclosió i consolidació de l’autor com una de les veus majors de la literatura dramàtica europea de finals del segle XX, i que actualment s’ha convertit en un clàssic del teatre italià contemporani. Completen aquest volum cinc obres que ofereixen un tast dels camins empresos per Tarantino després de la tetralogia, amb propostes molt més explícites políticament en les quals el peculiar llenguatge tarantinià esbotza les simplicitats ideològiques des d’un lúcid compromís ètic amb les petiteses i grandeses de l’ésser humà.

Antonio Tarantino (Bolzano, 1938 - Torí, 2020). Pintor i dramaturg. És una de les veus més originals del teatre italià, amb una llengua pròpia molt particular en què l’oralitat aparentment espontània de la seva escriptura conté una força poètica de gran bellesa i brutalitat. Amb les seves obres s’ha acostat tant a personatges marginals com a alguns dels principals conflictes polítics de la segona meitat del segle XX.

Compra el llibre aquí*
(*Aquesta obra encara no està disponible en paper. De moment en rebràs un exemplar digital i podràs recollir el llibre imprès quan estigui publicat.)

Obres incloses en aquest volum: Stabat Mater – Passione secondo Giovanni – Vespres de la Beata Verge – Lluentons – La pau – Estrangers – Converses – La casa de Ramallah – Estimada Medea

Text relacionat amb el llibre