Information

Col·loqui de 'La Víctor C.' amb Mònica Terribas

  • Talk
  • Event related to the production La Víctor C.
  • Sala Gran

La moderadora de l'activitat serà Mònica Terribas Sala, periodista i professora de la UPF des del 1993. Des de l'octubre del 2020, es va incorporar a l'àrea de continguts de no-ficció de Mediapro, on desenvolupa documentals. És membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'Institut d'Estudis Catalans, membre del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible i de la junta D'Omnium Cultural, així com patrona de les fundacions Guttmann, Fundació Catalana per la Síndrome de Down, Candel i La Roda. Actualment també col·labora al Món a Rac1 amb Jordi Basté.
Va ser directora de la Televisió de Catalunya del 2008 al 2012 i, l'any següent, fou nomenada consellera delegada i editora del diari Ara. Des del 2 de setembre de, 2013 fins al 17 de juliol de, 2020 va ser la conductora i directora d'El matí de Catalunya Ràdio.

Els col·loquis sobre els espectacles compten també amb els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.


Fotografia capçalera: Jordi Borràs