Information

Festa d'inauguració de la temporada 2021-2022

A partir d’aquesta temporada 2021/2022, Carme Portaceli estarà al capdavant de la Direcció artística del Teatre Nacional de Catalunya. Per tal de mostrar aquest canvi d’etapa, el 18 de setembre es donarà el tret de sortida de la nova temporada 2021/2022 amb una festa d’inauguració oberta a tothom.

Amb la voluntat d’establir sinergies amb altres entitats de la ciutat, el TNC vol obrir les seves portes a la cultura en general per convertir-se en un punt de trobada i de diàleg. És per aquest motiu que, en el marc de la fira gastronòmica ‘Vadevermut’, organitza activitats diverses per a tots els públics i per a totes les edats durant tot el dia de la mà d’entitats i companyies catalanes per celebrar junts una gran festa d’inauguració de la temporada.

La festa d’inauguració comptarà amb:

Trobada de dramaturgs i editors
Amb motiu del projecte Between Lands i aprofitant que els autors de cadascun dels textos que formen Running for Democracy seran a Barcelona, el TNC organitza una trobada amb professionals del món de l’escriptura teatral. Una ocasió extraordinària perquè autors d’aquí i de fora estableixin nous vincles.
Peristil, 15.30 h (activitat exclusiva per a professionals amb reserva prèvia)

Fira gastronòmica amb Vadevermut
Una fira gastronòmica que vol fomentar i donar a conèixer en profunditat el món que envolta el vermut com a beguda i el vermut com a acte social i cultural.
Jardins de Tallers, d'11 h a 22 h (accés per C/ Ribes)

Mostra de publicacions teatrals
A càrrec de la Llibreria Medios
Jardins de Tallers, d'11 a 22 h (accés per C/ Ribes)

Tombs Creatius i L'estrany viatge del senyor Tonet (activitats infantils i familiars)
La vida del Senyor Tonet és fascinant i Tombs Creatius vol compartir les seves troballes úniques amb tothom. Aquestes troballes les trobarem en un circuit en el qual els nens gaudiran de 10 jocs construïts amb material de desús. Entre fustes, palets i mobles antics s’amaguen els seus secrets més extraordinaris.
Jardins de Tallers, (accés per C/ Castillejos)
Torns del circuit
Martí: 12 h i 12.45 h
Tarda: 15 h, 15.45 h, 16.30 h, 17.15 h, 18 h i 18.45 h

Concerts a la fresca
The Sey Sisters
Les tres germanes catalanes d’origen africà ens oferiran un tast de la seva música amb influències del pop, el soul i les sonoritats africanes. Un grup emocionant, enèrgic i ple de frescor.
Tallers, 20 h (accés per C/ Castillejos)

Pupil·les
El grup valencià de música rap feminista amb influències d'altres estils musicals com el punk i el reggaeton format per Natàlia Pons i Mireia Matoses i el punxadiscos DJ Rule tancarà aquesta festa d’inauguració amb les seves peces reivindicatives.
Tallers, 21.30 h (accés per C/ Castillejos)