Teatres Reunits
Guillem CLUA, Teatre reunit (2002-2019)

Guillem CLUA, Teatre reunit (2002-2019)

«Al llarg de gairebé dues dècades de treball intens, Guillem Clua ha anat ordint una trajectòria teatral tenaç i eclèctica, marcada pel rigor formal i per un compromís irrenunciable a l’hora d’abordar trames que s’aferren a conflictes i debats actuals. El seu teatre està marcat per una voluntat de proveir el públic de les eines necessàries per mantenir-lo informat, conscient del món que ens envolta. És, podríem dir, un teatre que defuig els maniqueismes, els prejudicis i els missatges tancats, i aposta per una ambigüitat que empeny el públic a arribar a les seves pròpies conclusions.» (Isaias Fanlo)

Guillem Clua (Barcelona, 1973) és un dels autors contemporanis catalans amb major projecció internacional. Les seves peces més rellevants s’han traduït a nombroses llengües i s’han representat arreu del món. També compta amb una llarga experiència com a guionista de cinema i televisió.

Compra el llibre aquí*
(*Aquesta obra encara no està disponible en paper. De moment en rebràs un exemplar digital i podràs recollir el llibre imprès quan estigui publicat.)

Obres incloses en aquest volum: Invisibles – La pell en flames – Gust de cendra – Marburg – Killer – La terra promesa – Smiley – El somni de Lenin – Invasión – 73 raons per deixar-te – Ilíada – L’oreneta – Al damunt dels nostres cants – Justícia

Text relacionat amb el llibre