Teatres Reunits
Josep M. MIRÓ, Teatre reunit (2009-2018)

Josep M. MIRÓ, Teatre reunit (2009-2018)

Aquest volum inclou tot el teatre de Josep Maria Miró escrit entre 2009 i 2018, des de l’obra La dona que perdia tots els avions —que el mateix autor considera com la seva primera obra, tot i que ja havia escrit altres textos abans— fins a Temps salvatge —que va ser escrita expressament per a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. Un total d’onze obres i tres textos breus, que permeten resseguir amb tot detall l’evolució i consolidació de l’escriptura escènica d’un dels dramaturgs catalans contemporanis amb major projecció internacional.

Josep Maria Miró. Llicenciat en Direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre i en Periodisme a la UAB. Ha rebut més d’una desena de guardons, entre ells el Frederic Roda en la Nit de les Lletres Catalanes, o el Premi Born —en dues ocasions. Les seves obres s’han estrenat i se n’han fet lectures a més d’una vintena de països de tot el món.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum: La dona que perdia tots els avions – Gang Bang – El principi d’Arquimedes – Nerium Park – Fum – Estripar la terra – El col·laborador – Obac – No és ben bé això – La travessia – Cúbit – Rai – Olvidémonos de ser turistas – Temps salvatge

Text relacionat amb el llibre