Teatres Reunits
Narcís COMADIRA, Teatre (1989-2019)

Narcís COMADIRA, Teatre (1989-2019)

Aquest volum aplega tota la producció dramàtica original de Narcís Comadira escrita al llarg de trenta anys. Una obra sòlidament compacta en la seva cocció lenta, portadora d’un extraordinari llenguatge teatral, marcada per una fonda empremta tant poètica com política, sorprenentment capaç de dialogar amb les dinàmiques canviants que travessen l’escena contemporània.

Narcís Comadira. La poesia ha ocupat la major part dels esforços artístics de Narcís Comadira, que també ha conreat altres gèneres literaris, a més de dedicar-se amb regularitat a la pintura. Entre les seves importants incursions en l’escriptura teatral, cal destacar peces com La vida perdurable, L’hora dels adéus, El dia dels morts. Un oratori per a Josep Pla o Al cel.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum:
Neva (Un te) – La vida perdurable (Un dinar) – L’hora dels adeus (Un sopar de Cap d’Any) – El Dia dels Morts (Un oratori per a Josep Pla) – Pinsans i Caderneres – Al cel (Un oratori per a Jacint Verdaguer) – L’Hort de les Oliveres (Una òpera de Catalunya) – Un aperitiu al Flore (Una conversa entre Josep Carner, Josep Pla i Mercè Rodoreda) – Els fills (Un quartet)