September 2024
MoTuWeThFrSaSu
Su1
Mo2Tu3We4Th5Fr6Sa7Su8
Mo9Tu10We11Th12Fr13Sa14Su15
Mo16Tu17We18Th19Fr20Sa21Su22
Mo23Tu24We25Th26Fr27Sa28Su29
Mo30

Information

Quan despertem d'entre els morts

  • Henrik Ibsen
  • Sala Petita
  • 7/2/2013 al 03/3/2013

Theatre On són les fronteres entre l’art i la vida? Arnold Rubek, un escultor amb un cert prestigi, descansa en un tranquil balneari amb vistes als fiords amb la seva dona, la jove i vitalista Maia, uns anys més jove. El matrimoni, envaït secretament pel tedi, comença a esquerdar-se amb l’arribada al resort d’una misteriosa dona, Irena, una model que guarda un record terrible de quan va treballar amb Arnold. L’aparició d’Ulfheim, un caçador que desperta en Maia la voluntat d’endinsar-se en la natura, acabarà de treure a la llum tots els conflictes que planaven per sobre la relació.

Production team

Author
Henrik Ibsen
  • + Information
    Traduction Carolina Moreno Tena Amb la col·laboració de Feliu Formosa Direction Ferran Madico Set design Max Glaenzel Costumes Mercè Paloma Lighting Maria Domènech Music Òscar Roig Sound Roc Mateu Caractherisation Toni Santos Movement Sol Picó Projections Marc Rodríguez Assistant direction Bernat Muñoz Assistant to the set design Àngela Ribera Assistant to movement Noelia Liñana Alumne de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona en pràctiques Christian Strijbos (direcció)
    Cast Esther Bové Lina Lambert Lluís Marco Bernat Muñoz Cristina Plazas Ernest Villegas Elsinor management team Technician direction Samuel Quiles Stage manager Santi Celaya Tailer Marien Garcia Costumes Epoca Set construction Taller d'escenografia Jordi Castells Production Teatre Nacional de Catalunya & Elsinor

Multimedia