Quan despertem d'entre els morts

Information

QUAN DESPERTEM D'ENTRE ELS MORTS

  • Henrik Ibsen
  • Sala Petita
  • al

Theatre On són les fronteres entre l’art i la vida? Arnold Rubek, un escultor amb un cert prestigi, descansa en un tranquil balneari amb vistes als fiords amb la seva dona, la jove i vitalista Maia, uns anys més jove. El matrimoni, envaït secretament pel tedi, comença a esquerdar-se amb l’arribada al resort d’una misteriosa dona, Irena, una model que guarda un record terrible de quan va treballar amb Arnold. L’aparició d’Ulfheim, un caçador que desperta en Maia la voluntat d’endinsar-se en la natura, acabarà de treure a la llum tots els conflictes que planaven per sobre la relació.

Prices and times

Schedule

JANUARY 2018

MOTUWETHFRSASU
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Production team

Author
Henrik Ibsen
  • See more
    Traduction Carolina Moreno Tena Amb la col·laboració de Feliu Formosa Direction Ferran Madico Set design Max Glaenzel Costumes Mercè Paloma Lighting Maria Domènech Music Òscar Roig Sound Roc Mateu Caractherisation Toni Santos Movement Sol Picó Projections Marc Rodríguez Assistant direction Bernat Muñoz Assistant to the set design Àngela Ribera Assistant to movement Noelia Liñana Alumne de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona en pràctiques Christian Strijbos (direcció)
    Cast Esther Bové Lina Lambert Lluís Marco Bernat Muñoz Cristina Plazas Ernest Villegas Elsinor management team Technician direction Samuel Quiles Stage manager Santi Celaya Tailer Marien Garcia Costumes Epoca Set construction Taller d'escenografia Jordi Castells Production Teatre Nacional de Catalunya & Elsinor

Multimedia