Teatres Reunits
Rosa Maria ARQUIMBAU, Teatre reunit

Rosa Maria ARQUIMBAU, Teatre reunit

Fins a la publicació d’aquest volum, la pràctica totalitat del teatre de Rosa Maria Arquimbau havia restat inèdit. Un total d’onze títols —el darrer incomplet— que permeten descobrir la sòlida faceta teatral d’una de les escriptores catalanes més trepidants del segon terç del segle XX.

Rosa Maria Arquimbau Cardil (Barcelona, 1909-1992). Periodista, narradora i dramaturga, autora d’alt voltatge i producció que no ha estat recuperada com es mereix fins al 2016. Esquerrana, feminista i sufragista. Exiliada. Dramaturga fèrtil, trasllada al text teatral les llibertats estilístiques, temàtiques i de personatges —sobretot femenins, també masculins— entrenades en el periodisme i la narrativa, l’humor irreverent i modern, amb la mateixa convicció i el mateix sentit penetrant de sàtira de la societat.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum: Es rifa un home! – Un réveillon administratiu – Marie la Roja... – Aquella nit de Sant Joan... – Muntaner, 214 – Trio, quartet i... orquestra – Crieu fills... – L’empenta – Les secretàries del meu marit – Estimat Mohamed – Era un àngel

Text relacionat amb el llibre