Tallers de teatre

Tallers de teatre

Tallers de teatre adreçats a primària on es treballen dos aspectes bàsics:

Com fer créixer un personatge

El vestuari és capaç d’oferir-nos informació subtil que aporta significat al personatge, acostuma a ser la síntesi de la seva personalitat. Per definir el vestuari hi juguen diferents aspectes, des de l’època, al text del guió o la definició psicològica. A partir de diferents retrats de personatges haurem de
localitzar (o crear) el vestuari i atrezzo més adient per a la seva representació.

Escenes històriques

Tenir una visió global de la història, passa per conèixer les idees i l’expressió d’aquestes en tots els àmbits de la vida i cultura. Amb molt material divers traçarem un mapa conceptual il·lustrat per veure i entendre les coincidències entre moment històric, expressió artística i la indumentària per, després, aconseguir representar escenes i situacions històricament representatives, com si fossin un quadre.

NOU! Llums a escena!

L’activitat pretén experimentar i mostrar les propietats de la llum i la influència que aquesta té en la percepció dels espais, especialment en un escenari. És una aproximació lúdica al món de la llum en les arts escèniques que també permet aprofundir una mica en el seu coneixement tècnic.
Cursos recomanats: Es fan tallers específics per a 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è
Durada: Entre 1h i 2h, en funció de l’edat dels alumnes
Preu: 8 €

Més informació i reserves: serveieducatiu@tnc.cat