Teatres Reunits
Victoria SZPUNBERG, Teatre reunit (2004-2018)

Victoria SZPUNBERG, Teatre reunit (2004-2018)

Aquest volum aplega les obres teatrals més significatives de Victoria Szpunberg escrites entre 2004 i 2018. Inclou des dels seus títols més coneguts —com La màquina de parlar o la trilogia La fragilidad de la memoria— fins a diverses peces breus com el monodrama Balena blava —estrenat a la Sala Gran del TNC— o el primer text de l’autora, Entre aquí y allá, en una reescriptura que tanmateix permet aprofundir en els gèrmens dramatúrgics de Victoria Szpunberg.

Victoria Szpunberg. Dramaturga i professora de dramatúrgia a l’Institut del Teatre i a l’Escola Superior de Coreografia de Barcelona, entre d’altres. L’any 2000 és convidada a la Residència Internacional del Royal Court Theatre amb la seva primera obra, Entre aquí y allá (Lo que dura un paseo). A partir d’aquell moment, les seves obres s’han estrenat a festivals i teatres nacionals i internacionals, i s’han traduït a diverses llengües. A banda de la seva carrera com a autora, ha col·laborat amb diferents coreògrafs, ha signat dramatúrgies i adaptacions teatrals, ha treballat com a directora i ha escrit peces per a ràdio i instal·lacions sonores. També ha participat en projectes de teatre i educació.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum: Esthetic Paradise – La màquina de parlar – La banyera – El meu avi no va anar a Cuba – La marca preferida de las hermanas Clausman – La memòria d’una Ludisia – Boys don’t cry – L’onzena plaga – Un lloc segur – Lucis et umbrae – La font de la joventut – Vis a vis – Balena blava – Entre aquí y allá

Text relacionat amb el llibre