Teatres Reunits
Carles BATLLE, Teatre reunit (1995-2019)

Carles BATLLE, Teatre reunit (1995-2019)

Aquest volum inclou les obres més destacades de Carles Batlle. S’han exclòs aquells textos que l’autor ha considerat circumstancials o no prou elaborats, i també diverses peces inèdites. Sergi Belbel parla de l’obra de Batlle en aquests termes: «Contradiccions, dubtes, dilemes morals, tensió entre allò desitjat i allò realitzat, entre individualitat i col·lectivitat, la por del desconegut, el viatge com a metàfora de reconeixement interior...». I, afegeix, la seva escriptura «juga constantment amb el punt de vista, amb múltiples veus, amb diversitat espacial i temporal, però sempre també a través de temes amb una forta consciència soterrada, una consciència ètica i fins i tot política».

Carles Batlle (Barcelona, 1963). Les seves obres dramàtiques —traduïdes a més d’una desena de llengües— han estat estrenades i publicades en diversos països d’Europa i Amèrica. Ha estat director de l’Obrador de la Sala Beckett (2003-2009) i de la seva revista (Pausa.). Actualment, és professor a l’Institut del Teatre, on dirigeix els serveis culturals a l’Institut del Teatre i la revista Estudis escènics.

Compra el llibre aquí*
(*Aquesta obra encara no està disponible en paper. De moment en rebràs un exemplar digital i podràs recollir el llibre imprès quan estigui publicat.)

Obres incloses en aquest volum: Combat – Les veus de Iambu – Suite – Oasi – La pilota i la formiga – Temptació – Trànsits – Oblidar Barcelona – Zoom – Mètode Tremendo de dramatúrgia cartomàntica – Perseu – Nòmades – Still life (Monroe-Lamarr)

Altres textos relacionats amb el llibre