Teatres Reunits
Marta BUCHACA, Teatre reunit (2005-2018)

Marta BUCHACA, Teatre reunit (2005-2018)

«L’obra de la Marta Buchaca és una crònica sentimental de la seva època. Els personatges de la Marta representen gairebé sempre les mancances emocionals d’uns joves de classe mitjana —una classe mitjana tirant cap a precària, val a dir-ho— que van creixent, obra a obra, no només en edat sinó també, de mica en mica, en maduresa, i es van enfrontant als problemes i contradiccions de la vida quotidiana a partir de fets ordinaris i extraordinaris.» (Jordi Galceran)

Marta Buchaca (Barcelona, 1979). És dramaturga, directora de teatre i guionista. Les seves obres s’han traduït a diversos idiomes i s’han estrenat a Grècia, Croàcia, Buenos Aires i Nova York, entre d’altres. Ha rebut diversos premis, entre els que destaquen el Premi Joaquim Bartrina 2015, el XXXV Premi de teatre Ciutat d’Alcoi i el Premi Max a millor autoria en català.

Compra el llibre aquí

Obres incloses en aquest volum: L’olor sota la pell – Emergència – En conserva – Plastilina – Les nenes no haurien de jugar a futbol – A mi no em diguis amor – Litus – Losers – El cim – Crits – Kramig – Una família normal – El professor – Playoff – Només una vegada

Text relacionat amb el llibre