Operetta

Jordi Purtí
interpretada per Cor de Teatre

2010 | 2011

Sala Gran

Caps de setmana del 14 de maig al 5 de juny de 2011

Òpera i teatre


26 veus a cappella ens porten l’òpera més a prop que mai

Apropar l’espectador a l’òpera mitjançant la imaginació i la rialla. Això és el que es proposen Jordi Purtí i la companyia Cor de Teatre. Amb música a cappella i molt sentit de l’humor, Operetta troba la manera d’endinsar-nos en el gènere operístic a través de la realitat més quotidiana. Una experiència única, híbrida, fruit de l’encreuament impossible del ritme i l’expressivitat del teatre còmic i la delicadesa de l’òpera.

Tot comença en el silenci. Un escenari desolat, presidit únicament per un piano que amaga, però, un secret: de l’instrument comencen a sortir personatges vinculats al món del teatre: tramoistes, il·luminadors, directors, actrius, actors... tots plegats són aquí per desenvolupar un espectacle amb la complicitat de les obertures, àries i cors més coneguts del gènere del bel canto.

Històries d’amor i desamor, plenes de màgia, teatre i humor, en un espectacle recomanable tant als amants de la lírica com als que desconeixen el món de l’òpera. Una invitació a deixar-se seduir per 26 cantants-actors capaços d’utilitzar el seu cos com a instrument i de sorprendre tots els espectadors. Operetta no és només teatre. Tampoc és òpera. O sí, és tot això, però va molt més enllà.

Repertori d'Operetta
Article sobre Operetta a La revista del TNC (pàg. 30)
www.cordeteatre.com
Cor de teatre al Facebook

Operetta
Espectacle per a tots els públics