Cafeteria restaurant del TNC

Cafeteria restaurant del TNC

Oferim una àmplia varietat de montaditos i entrepans. I per després de la funció, tapes per compartir, que canvien segons mercat... Una fórmula divertida, fàcil i sempre diferent!

Tot això sense oblidar els nostres menús «Express» i «Bon vivant», que amb reserva prèvia (abans de la funció a la barra o prèviament al telèfon 933 065 729) tindreu a punt a l’entreacte.

La Cafeteria restaurant del TNC es troba  en un entorn privilegiat, el vestíbul principal del Teatre, des d'on podreu admirar de prop l'arquitectura de Ricardo Bofill, o gaudir d'unes excepcionals vistes de la ciutat a través dels grans finestrals que l'envolten.

El TNC també ofereix servei de cafeteria al vestíbul de la Sala Tallers els dies de funció en aquesta sala, obert al públic des d’una hora abans de començar la representació.

I a l'estiu, sopar sota les estrelles
Durant les nits d’estiu, a partir del mes de juny, la Cafeteria restaurant es transforma en una gran terrassa, i es trasllada al peristil, on podreu sopar a l’aire lliure.

Horari Cafeteria restaurant del TNC:
Obert de dimecres a dissabte des d'1 hora abans de la funció, i fins a 1 hora després de finalitzar la darrera representació.

Reserves
Tel. 933 065 729
restaurant.tnc@serunion.com

Carta

Menús entreacte