Serveis
Cafeteria restaurant del TNC

Cafeteria restaurant del TNC

La Cafeteria restaurant del TNC es troba al vestíbul principal del Teatre des d'on es pot admirar de prop l'arquitectura de Ricardo Bofill, o bé gaudir d'unes excepcionals vistes de la ciutat a través dels grans finestrals que l'envolten.

A més a més, durant les nits d'estiu, a partir del mes de juny, la Cafeteria restaurant del TNC es transforma en una gran terrassa, i es trasllada a l'exterior (peristil). Gaudeix aquest estiu de vermuts, còctels, tapes, caves.. a la terrassa del TNC.

El TNC també ofereix un servei de cafeteria al vestíbul de la Sala Tallers els dies de funció en aquesta sala, obert al públic des d'una hora abans de començar la representació.

Amb el carnet d’abonat/ada, tens un 15% de descompte en les teves consumicions a la cafeteria restaurant del TNC i, els dimecres, una copa de cava gratuïta.

Què hi trobareu:
Una àmplia varietat de montaditos i d'entrepans. I per després de la funció, tapes per compartir, que canvien segons mercat. I també, els menús Bon vivant i Bon vivant Vegà, que amb reserva prèvia (abans de la funció a la barra o prèviament al telèfon 933 065 729) tindreu a punt a l'entreacte.
Novetat! La carta de la Cafeteria restaurant del TNC s'ha adaptat per a vegans i celíacs. Ara ja pots tastar el menú entreacte Bon Vivant vegà.

Horaris:
Cafeteria: de dimecres a diumenge des d'1 h abans de la funció, i fins a 1 hora després de finalitzar la darrera representació.
Restaurant: de dimecres a dissabte a partir de les 21 hores i fins a 1 hora després de finalitzar l’última representació.

Com reservar
Per telèfon trucant al 933 065 729
Per Internet a través d’aquest enllaç

Carta

Menús entreacte