Espectáculos
Programación temporada 2019/2020

Te presentamos la nueva temporada 2019/2020, llena de grandes nombres de la escena. Te esperamos en el Teatre Nacional de Catalunya, tu teatro.

Actualidad

 • Hem anat al teatre com a espectadors i n’hem sortit com a ciutadans

  Escolta la lectura del text de Xavier Albertí, director artístic del TNC, llegit per Lluís Homar, actor i director de la Compañía Nacional de Teatro Clásico, amb motiu del Dia Mundial del Teatre el passat 27 de març i retransmès al programa Tot és comèdia (Cadena Ser), de Rosa Badia. També pots llegir i descarregar-te el text complet aquí.

  Vídeo de la lectura


 • Suspensió de funcions COVID-19

  Després de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del COVID-19, el TNC suspèn les seves representacions i les activitats públiques durant l'estat d'alarma.

  Els diners de les entrades es retornaran automàticament a tot el públic al més aviat possible. Només les persones que hagin comprat les entrades per telèfon o taquilles (TNC o Tiquet Rambla) s’han de posar en contacte amb taquilles@tnc.cat.

  Moltes gràcies per la vostra comprensió.


 • Taquilles del TNC

  Como consecuencia de las medidas preventivas del COVID-19, las taquillas del TNC estarán cerradas para la atención presencial. Puedes contactar con el servicio de taquillas mediante el correo electrónico taquilles@tnc.cat y te daremos respuesta lo antes posible.