Setembre 2024
DlDmDcDjDvDsDg
Dg1
Dl2Dm3Dc4Dj5Dv6Ds7Dg8
Dl9Dm10Dc11Dj12Dv13Ds14Dg15
Dl16Dm17Dc18Dj19Dv20Ds21Dg22
Dl23Dm24Dc25Dj26Dv27Ds28Dg29
Dl30

Informació

Els temps ja han canviat

  • Quico Pi de la Serra
  • Sala Petita
  • 15.01.04 al 18.01.04

Música La vigència del llenguatge de l’incombustible creador, cantant i compositor, Pi de la Serra, es fonamenta en la qualitat i profunditat de les seves cançons, capaces d’abordar amb tendresa, sarcasme, i fins i tot ingenuïtat, aquelles fronteres que emmarquen l’existència de l’ésser humà i el món que l’envolta, amb les seves il·lusions i/o frustracions. Aquest és el «missatge» de Pi de la Serra. Estranyament proper i entranyablement inconformista.   Quico Pi de la Serra proposa un viatge de quatre nits en companyia de la seva banda i d’alguns convidats il·lustres. Un viatge que ens permetrà un recorregut per la seva obra editada, des dels anys seixanta fins avui, i també conèixer noves cançons, composicions musicals i blues fets expressament per a l’ocasió. Sense caure en la improvisació, l’espectacle es modificarà d’una nit a la següent i oferirà una diversitat de jocs artístics concebuts en plena llibertat. 

Fitxa artística

Autoria
Quico Pi de la Serra
  • + Informació
    Direcció musical Antoni Olaf Sabater Il·luminació Pep Gamis So Quile Estevez Músics Veu i guitarres Quico Pi de la Serra Arranjaments i teclats Antoni Olaf Sabater Guitarres Jordi Bonell Guitarra David Soler Contrabaix Andrés Serafini Bateria Enric Illa Percussions Edison Pedro da Silva «Cogumelo»
    Artistes convidats Nass Marrakech, Big Mama i Joan Pau Cumellas, Ginesa Ortega, Banda «El carrer és nostre» Producció Daniel Negro Coordinació Maria Sales 15 de gener: Nass Marrakech 16 de gener: Big Mama i Joan Pau Cumellas 17 de gener: Ginesa Ortega 18 de gener: Banda «El carrer és nostre» Producció Teatre Nacional de Catalunya Zingaria Produccions

Multimèdia