Les 4 saisons...

Informació

Imatge promocional de l'espectacle Les 4 saisons...

Les 4 saisons...

  • Ballet Preljocaj
  • Sala Gran
  • al

El Ballet Preljocaj arriba a la Sala Gran, procedent d’Aix-en-Provence (França), per presentar-nos el seu espectacle Les 4 saisons..., una relectura en clau moderna del cèlebre Concerto d’Antonio Vivaldi, conegut popularment com Les quatre estacions. Angelin Preljocaj és una de les personalitats més poderoses i originals de la dansa contemporània francesa. Coreògraf col·laborador amb alguns dels grans centres de dansa mundials (i especialment amb l’Opéra de Paris), i director del Centre Choréographique National d’Aix-en-Provence, Preljocaj és una garantia d’innovació i de qualitat. Per a Les 4 saisons..., Preljocaj ha treballat conjuntament amb l’innovador artista plàstic Fabrice Hyber. Aquesta fusió dels dos universos ha donat lloc a una peça colorista i jovial. Una autèntica «caosgrafia», com s’ha denominat, que dóna una nova vida i un nou significat al conegut concert de Vivaldi. Dotze ballarins, cadascun d’ells amb la seva personalitat sobre l’escenari, ens proposen una successió d’escenes que fusionen el classicisme de la partitura amb el modernisme exacerbat de la «caosgrafia». Les 4 saisons... arriba fins al límit del que el cos humà és capaç, i aconsegueix sorprendre l’espectador.

Preus i horaris

Calendari

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Fitxa artística

Autoria
Ballet Preljocaj
  • Veure'n més
    Coreografia Angelin Preljocaj Caosgrafia Fabrice Hyber Música original Antonio Vivaldi Enregistrament musical Giuliano Carmignola -Venice Baroque Orchestra Sota la direcció de Andrea Marcon Il·luminació Patrick Riou Angelin Preljocaj Vestuari POFS Fabrice Hyber Vestuari Angelin Preljocaj Amb la col·laboració de Claudine Duranti Coreologista Dany Lévêque Adjunt a la direcció artística Youri Van Den Bosc Ajudanta de la repetidora Claudia De Smet Regidoria general i so Martin Lecarme Taula de llums Sébastien Dué Regidor Michel Carbuccia Sastreria Claudine Duranti Realització dels decorats Atelier du petit chantier Realització de vestuari POFS Atelier Mixtur Realització de vestuari Atelier du Théâtre National de Nice
    Intèrprets Virginie Caussin Hervé Chaussard Damien Chevron Craig Dawson Davide Di Pretoro Sébastien Durand Caroline Finn Céline Galli Lorena O'Neill Zaratiana Randrianantenaina Nagisa Shirai Julien Thibault Muntatge, assaigs i representacions Equips tècnics de gestió del Teatre Nacional de Catalunya Producció Festival Montpellier Danse 05; Théâtre de la Ville-Paris Amb el suport de Nuits de Fourvière, Département du Rhône Aquest espectacle ha estat creat en residència a Théâtre National de Nice-Centre Dramatique National Equip tècnic i de gestió del Ballet Preljocaj Director tècnic Luc Corazza Agraïments Spring Court, a la Villa Arson i als equips del Théâtre National de Nice El Ballet Preljocaj Centre Chorégraphique National, està subvencionat pel Ministère de la Culture et de la Communication -DRAC PACA, la Région Provence-Alpes-Côte d’Azur, el Département des Bouches-du-Rhône, la Communauté du Pays d’Aix i la Ville d’Aix-en-Provence. Compta amb el suport del Groupe Partouche - Casino Municipal d’Aix-Thermal, de Groupama Alpes-Méditerranée pel desenvolupament dels seus projectes i de CULTURESFRANCE - Ministère des Affaires étrangères per algunes de les seves gires a l’estranger.

Multimèdia