Juliol 2024
DlDmDcDjDvDsDg
Dl1Dm2Dc3Dj4Dv5Ds6Dg7
Dl8Dm9Dc10Dj11Dv12Ds13Dg14
Dl15Dm16Dc17Dj18Dv19Ds20Dg21
Dl22Dm23Dc24Dj25Dv26Ds27Dg28
Dl29Dm30Dc31

Informació

Un fill, un llibre, un arbre

  • Jordi Silva
  • Sala Tallers
  • 06.03.08 al 30.03.08

Jordi Silva va néixer a Barcelona el 1973. El 2004, amb la seva primera obra, Íntimes loquacitats, obté el II Premi Fundació Romea de textos teatrals. Rebatejada Ja en tinc 30!, s’estrena aquell mateix any al Teatre Condal, dirigida per Àngel Llàcer. L’obra ha estat publicada en versió novel·lada i s’ha estrenat per tot Catalunya, així com a Madrid. La seva segona obra, La millor nit de la teva vida, estrenada al Versus Teatre la temporada passada en el marc del Projecte T6, va ser tot un èxit de crítica i de públic. De dites populars en circulen centenars. Sovint són sentències sàvies, però no sempre. Una de les més desafortunades és, sens dubte, aquella que proclama que hom, abans de morir, hauria de tenir un fill, escriure un llibre i plantar un arbre. Algú, en un temps llunyà, s’empescà la frase i es quedà tan ample. Ara, Pep, Maria, Elisabeth i Antoni viuen atrapats, de molt diverses maneres, en la rotunda sentència d’aquell il·luminat. Mentrestant, Amadeu, escriptor d’èxit mort fa uns anys, s’ho mira tot plegat des del seu jardí`purgatori particular, tenint cura dels seus bonsais amb la parsimònia de qui ja només li queda viure en el record d’aquells que el van conèixer. Un fill, un llibre, un arbre; una comèdia sobre la reconsagrada mania que els humans tenim de decidir què necessitem per sentir-nos realitzats; un combat entre els somnis i la vida real, entre les frustracions finals i els finals feliços. 

Fitxa artística

Autoria
Jordi Silva
  • + Informació
    Direcció Antonio Calvo Escenografia Sebastià Brosa  Vestuari Montse Alacuart  Il·luminació Pep Gàmiz Espai Sonor Dani Cherta So Xavi Pitarch Banda sonora Roger Rodes  Ajudanta de direcció Nies Jaume Realització d’escenografia Tero Guzmán Josu Catou Mario Herrero Montse Figueras Laura Garcia (Ay Carmela)
    Amb Jordi Andújar Pep Ferrer Cristina Gàmiz Pep Anton Muñoz Neus Quimasó Muntatge, assaigs i representacions Equips tècnics i de gestió del Teatre Nacional de Catalunya Producció Teatre Nacional de Catalunya Empresa col·laboradora El Periódico de Catalunya

Multimèdia