L’Emperadriu del Paral·lel
L’Emperadriu del Paral·lel

Epicentre Paral·lel, anys vint

Espectáculos en cartelera
Programación temporada 2019/2020

Te presentamos la nueva temporada 2019/2020, llena de grandes nombres de la escena. Te esperamos en el Teatre Nacional de Catalunya, tu teatro.

Actualidad

 • Col·loqui de L'Emperadriu del Paral·lel

  El divendres 14 de maig segueix a l'En directe la restransmissió del Col·loqui de L'Emperadriu del Paral·lel


 • El TNC s'il·lumina de blau

  El proper divendres 17 de maig, amb motiu del Dia Mundial per la Conscienciació sobre les Neurofibromatosis, tindrà lloc el Shine a Light on NFU. El TNC col·labora amb l'Associació Catalana de les Neurofibromatosis i a la nit l’edifici s’il·luminarà de blau.

  Aquesta llum blava també ens servirà per visibilitzar la fibromiàlgia, ja que el passat 12 de maig, un any més, es va celebrar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica.

  El TNC s'il·lumina per donar a conèixer l'existència d'aquestes malalties i incidir en la necessitat de la investigació.


 • Festival Simbiòtic 2021

  Arriba la 5a edició de Festival Simbiòtic on el TNC hi participa amb l’espectacle Mare de sucre. Perquè només és teatre, si és per tothom.


 • Homenatge a la María Araujo

  El vestuari de L’Emperadriu del Paral·lel és un homenatge a l’extraordinària figurinista del món del teatre María Araujo que va morir el març del 2020. Us convidem a veure el vídeo.