Monroe-Lamarr
Espectacles en cartell
Programació temporada 2020/2021

Et presentem la nova temporada 2020/2021, plena de grans noms de l'escena. T'esperem al Teatre Nacional de Catalunya, el teu teatre.

Actualitat

  • Informació del TNC en relació amb les noves mesures del Govern de Catalunya

    Després de les mesures preses per la Generalitat de Catalunya respecte a la situació de la COVID-19, el TNC suspèn vuit representacions. Les funcions suspeses són: La dona trencada del 30/10/20 a l'1/11/20 a la Sala Tallers, Malditas plumas del 5/11/20 al 8/11/20 a la Sala Petita i Solitud a Stromboli. Somnis, signes i símbols, el 12/11/20 a la Sala Petita.

    L'import de les entrades es retornarà automàticament a tot el públic al més aviat possible. Només els espectadors que hagin comprat les entrades per telèfon o a les taquilles (TNC o Tiquet Rambla) s’han de posar en contacte amb taquilles@tnc.cat. Moltes gràcies per la vostra comprensió.


  • Sergi Belbel dirigeix la trobada entre Hedy Lamarr i Marilyn Monroe que va poder alterar el curs de la Guerra Freda. Ja pots veure el tràiler de Monroe-Lamarr!


  • Descarrega't aquí el Programa general de la Temporada 2020-2021!


  • Et presentem la nova web del Servei educatiu i social, més amigable i intuïtiva on podràs ampliar la informació dels espectacles i activitats per a estudiants, docents i famílies, i els projectes socials. Et convidem a descobrir tot el Programa educatiu i social del TNC!