Juny 2024
DlDmDcDjDvDsDg
Ds1Dg2
Dl3Dm4Dc5Dj6Dv7Ds8Dg9
Dl10Dm11Dc12Dj13Dv14Ds15Dg16
Dl17Dm18Dc19Dj20Dv21Ds22Dg23
Dl24Dm25Dc26Dj27Dv28Ds29Dg30

Informació

MASCLEtà

 • Tres coreografies de
  Sofia Asencio
  Roser Montlló Guberna
  Teresa Nieto
 • Sala Tallers
 • 24.04.08 al 11.05.08

Al llarg de vint segles, i més, els homes han escrit la història, i també han «escrit» les dones: les han pintat, les han esculpit, les han fet ballar... Els relats de la dona i de l’home han estat, molt majoritàriament, invencions masculines. Els segles XIX i XX, però, van assistir a l’accés de la dona a aquest espai de representació, i en l’actualitat, a començament del segle XXI, les artistes posen sobre la taula una nova representació de l'home. Com és aquest home nou? A MASCLEtà, Sofia Asencio, Roser Montlló Guberna i Teresa Nieto prenen la paraula, i reescriuen l’home a través de les seves coreografies. Sofia Asencio compta amb una dilatada experiència professional com a ballarina i coreògrafa. Ha col·laborat, com a creadora i directora en espectacles com Sosa (2006) o Traspiés de Luisa (2007). Roser Montlló Guberna és una creadora prolífica que ha treballat amb Maguy Marin, Angelin Preljocaj o Tomeo Verges. Amb Brigitte Seth dirigeix la companyia Toujours après Minuit, amb la qual han creat nou espectacles. Teresa Nieto és Premio de Cultura de la Comunidad de Madrid 2002 de Danza i Premio Nacional de Danza 2004. Amb Ni palante ni patrás va guanyar el premi Max 2007 a la Millor Intèrpret Femenina de Dansa. 

Fitxa artística

Autoria
Tres coreografies de
Sofia Asencio
Roser Montlló Guberna
Teresa Nieto
 • + Informació
  Tres coreografies de Sofia Asencio Roser Montlló Guberna Teresa Nieto Coordinació Sol Picó Dramatúrgia Galeria Brigitte Seth Textos Galeria Robert Walser Espai escènic CUBE Vestuari Georgina Viñolo Il·luminació Joaquín Guirado Espai sonor Dani Cherta So Xavier Pitarch Ajudanta de coreografia Iva  Horbat Alumne en pràctiques de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona Nuno Miguel Pereira (direcció)
  Intèrprets Eneko Alcaraz Miquel Fiol Ramon Giró Vicens Mayans Jordi Ros Àlvar Triay Veu en off Ramon 2108 Pep Ribas Amb la col·laboració musical de Las juventudes de Tarántula (Joel Iriarte i Daniel Granados) Agraïment Mamá, mamá, ¡mírame! Albert Puig (edició musical) Agraïment Galeria Cia. Toujours après minuit Programa Ramon 2108 Sofia Asencio Mamá, mamá, ¡mírame Teresa Nieto Galeria Roser Montlló Guberna Producció Teatre Nacional de Catalunya Empresa col·laboradora El Periódico de Catalunya

Multimèdia