OVNI

Informació

Imatge promocional de l'espectacle OVNI

OVNI

  • Farrés Brothers i cia
  • Sala Gran
  • al

Els Farrés Brothers presenten a la Sala Petita OVNI, un espectacle de titelles i sense paraules. OVNI és una història de marcians. Sota la cúpula d’un observatori, dos astrònoms observen la nit: la lluna, els estels, els planetes i el que hi ha més enllà del cel. Estan convençuts que en algun lloc de l’univers hi ha d’haver vida intel·ligent, perquè estan segurs que a la Terra, de vida intel·ligent, no n’hi ha. Quan es fa clar, no miren el cel, sinó que observen el seu veïnat. I el que veuen no els fa gens el pes. OVNI és la història de la cerca d’extraterrestres, per acabar-nos adonant que els més extraterrestres som nosaltres mateixos. De vegades, fascinats pel que ens queda lluny, no veiem el que passa al nostre costat. Per això, tot i que aquesta història sigui una història de marcianos, els Farrés Brothers no deixen mai de parlar d’aquest món, del nostre, observant amb estupor la quantitat d’extraterrestres que hi ha a la Terra i que no saben que ho són. Que ho som.

Preus i horaris

Calendari

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Fitxa artística

Autoria
Farrés Brothers i cia
  • Veure'n més
    Creació Jordi Farrés Pep Farrés Jordi Palet Direcció Jordi Palet Escenografia i titelles Alfred Casas Vestuari Dodiva Il·luminació Jordi Llongueras Música Jordi Riera Assessorament i realització de vídeo Inquiets
    Interpretació Jordi Farrés Pep Farrés Producció Farrés Brothers i Cia. i Teatre Aurora (Igualada) Amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada i Teatre Nacional de Catalunya Amb el suport del Cafè de l'Ateneu (Igualada) Companyia convidada Companyia subvencionada pel Ministerio de Cultura - INAEM i l’Institut Català de les Indústries Culturals -, i associada a la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics)

Multimèdia