Una mujer en transparencia

Informació

Imatge promocional de l'espectacle Una mujer en transparencia

Una mujer en transparencia

  • Eva Hibernia
  • Sala Tallers
  • al

Eva Hibernia (La Rioja, 1973) viu a Barcelona des de 1997. Llicenciada i especialitzada en Dramatúrgia i Direcció en Arts Escèniques per la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid. Poetessa i dramaturga, entre les seves peces destaquen Almada (1996), El arponero herido por el tiempo (Accésit al Premio Nacional Marqués de Bradomín, 1997), Lamento (2001), Ñi Jujrí Mujrí (No és fàcil de dir) (2005) o Fuso negro (Accèssit al Premio Nacional de Teatro SGAE 2005). Compta, a més, amb experiència com a directora d’escena. L’any 2000 funda, junt amb Júlia Bel, Delirio, un grup de creació de projectes de format divers. Sense saber-ho, una dona i un home, perduts en un estrany estat de consciència, es troben per patir un accident. Guiats per les preguntes de tres éssers misteriosos aconsegueixen veure el seu futur imminent i esbrinar-ne la causa: una decisió que la dona va prendre fa tretze anys. Com conciliar les contradiccions entre qui vam ser i qui som? Creixem, o només som supervivents de l’ahir? Som conscients de les nostres renúncies? Acompanyem aquesta dona en la seva metamorfosi cap a la transparència fins a travessar la ferida secreta sobre la qual ha forjat la seva identitat. Una identitat que la separa de la vida.

Preus i horaris

Calendari

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Fitxa artística

Autoria
Eva Hibernia
  • Veure'n més
    Direcció Eva Hibernia Escenografia Sebastià Brosa Vestuari Teresa Sil Il·luminació Quico Gutiérrez (aai) Espai sonor Dani Cherta Caracterització Mercè Ribés Ajudanta de direcció Júlia Bel Alumnes de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona en pràctiques Elisenda Pérez (escenografia) Nadia Balada (vestuari)
    Amb Alma Alonso Alexis Bautista Carles Cuevas Alícia González Laá Susana Goulart David Vert Producció Teatre Nacional de Catalunya Empresa col·laboradora El Periódico de Catalunya Espectacle en castellà El Projecte T6 compta amb el suport de la SGAE

Multimèdia