La dona vinguda del futur

Information

Promotional image of La dona vinguda del futur show

La dona vinguda del futur

  • Marc Rosich & Guille Milkyway
  • Sala Gran
  • al

Musical theatre El musical pop Com cada matí, la família de l’Albert du a terme els seus rituals quotidians al ritme que marquen els anuncis de la televisió: fan la taula gimnàstica, es raspallen les dents... Les seves vides, des de primera hora, estan pautades per la música que surt de les pantalles, com si estiguessin hipnotitzats. Aquell matí, però, un inesperat accident domèstic fa que tots acabin llantiats. Qui els donarà la solució contra les taques? Una veu salvadora els parla des del televisor: és la dona de l’anunci del detergent, que ve del futur per ajudar-los! El problema arriba quan, de manera inesperada, la intrusa es queda atrapada en el present. Entre tots hauran de trobar la solució per retornar-la al temps al qual pertany.

Prices and times

Schedule

Mo Tu We Th Fr Sa Su
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Production team

Author
Marc Rosich & Guille Milkyway
  • See more
    Text & direction Marc Rosich Original soundtrack Guille Milkyway Stage direction Jordi Andújar Set design Sebastià Brosa Costumes Mercè Paloma Lighting Luis Martí Animation & video art Marta Puig (Lyona) Animaton $ video art team Mar Orfila Aleix Pitarch Genís Rigol marc Torrent Choreography Joan Maria Segura i Bernadas Vocal training Elisenda Carrasco Characterisation Toni Santos Set design assistant Laura Clos (Closca)
    Cast Jordi Brunet / Jordi Andújar Marc Pujol Míriam Puntí Beth Rodergas Gretel Stuyck Production Teatre Nacional de Catalunya & La Troca From an original idea of Teatre Obligatori

Multimedia