Setembre 2024
DlDmDcDjDvDsDg
Dg1
Dl2Dm3Dc4Dj5Dv6Ds7Dg8
Dl9Dm10Dc11Dj12Dv13Ds14Dg15
Dl16Dm17Dc18Dj19Dv20Ds21Dg22
Dl23Dm24Dc25Dj26Dv27Ds28Dg29
Dl30

Informació

El compositor, la cantant, el cuiner, i la pecadora

  • Carles Santos
  • Sala Tallers
  • 04.11.03 al 23.11.03

La pecadora és l’amant del cuiner, que no sap que la pecadora és la seua germana. La seua germana, és a dir, la pecadora, és filla de la cantant i d’ell mateix, que també és fill de la cantant, fet que ell tampoc sap.Realment, el cuiner és germà, pare i amant de la pecadora i examant i fill de la seua mare, fet que també desconeix. I el compositor? El compositor està posant música a una llista de roba bruta per a la bugaderia. (Carles Santos)

Fitxa artística

Autoria
Carles Santos
  • + Informació
    Companyia Carles Santos Idea, guió, direcció Carles Santos Música Gioacchino Rossini Carles Santos Direcció artística Carles Santos Mariaelena Roqué Vestuari, caracterització i elements escenogràfics Mariaelena Roqué Il·luminació Luis Martí So Damien Bazin Ajudant de direcció i assessorament musical José Antonio Gutiérrez Assistent de direcció Anna Llopart Coreografia Toni Jodar Seqüència cinematogràfica Pere Portabella Fotografia Tomàs Pladevall Amb Carles Santos Clàudia Schneider Antoni Comas Alina Zaplatina Moviment Toni Jodar, José Pedro García Agraïments Clemence Coconnier, Teresa i Josep de Castells-Planas, Suso Navarrete, Isabel de Pedro, Muxart, Nati Romeu, Gerard Arlandes, Clàudia Schneider, Helena Gomà, Cococho Abbatangelo, José Maria Orbañanos, Jordi Pelegrí, Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Ajuntament de Sabadell Muntatges, assaigs i representacions Equips tècnics i de gestió del Teatre Nacional de Catalunya
    Equip tècnic i de gestió de la Companyia Carles Santos Regidora Anna Llopart Director tècnic Raül Vilasís Coordinació tècnica Susanna Jové Maquinistes Denis D’Halleine Jaume Vergés Realització del vestuari Mariaelena Roqué Ajudant de vestuari i maquetació Miguel Carbonell Sastressa Isabel Campos Ajudants de sastreria Amparo Cervera, Marina Chaler, Virgínia Prat, Josefa Verge Assistent d’escenografia Ricard Prat Construcció dels elements escenogràfics Jaume Serrat, Lluís Traveria, Raül Vilasís Producció i equips tècnics de la seqüència cinematogràfica Benecé Produccions, S.L. Disseny de producció Companyia Carles Santos, Marta Oliveres-MOM Producció Isabel Castellet - Collserola, p.c. Secretaria Aïda Farré Traduccions Germano Bozzelli, Antoni Comas Coproducció Companyia Carles Santos Teatre Nacional de Catalunya Temporada Alta 2003 Amb la col·laboració de l’Auditori de Torrent la Maison des Arts de Créteil Le Manege de Maubeuge l’Òpera de Lille Lille 2004 Capital Europea de la Cultura Films 59 Benecé Produccions, S.L. La Companyia Carles Santos està subvencionada Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya l’ICUB i és en conveni amb l’INAEM- Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Multimèdia