Abonaments temporada 2020-2021

Abonaments temporada 2020-2021

Amb més garanties, avantatges i flexibilitat que mai!

  • Estalvi: compra ara el teu abonament i estalvia’t fins a un 42%.
  • Flexibilitat: retorn, canvi i devolució d’entrades per motius d’inseguretat amb la COVID-19.
  • 50% d'aforament: trobaràs una butaca buida a la teva dreta, esquerra, davant i darrere.
  • I molts avantatges més! 15% dte. en entrades fora de l’abonament, descomptes en altres equipaments culturals o assistència a alguns assajos del TNC.
El 95% dels abonats enquestats de la temporada anterior estan molt satisfets i destaquen l’alta qualitat dels espectacles, els preus dels abonaments i els avantatges d’abonar-se al TNC. La temporada anterior es va batre el rècord històric d’abonats!
Espectacles inclosos
L’Hèroe, La nit de la iguana, Opening Night, L’Emperadriu del Paral·lel, Decameró, Malditas plumas, Solitud, Encara hi ha algú al bosc, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, Galatea, Ahir, La dona trencada, Monroe-Lamarr, Testimoni de guerra, Hidden, L’huracà, Mare de sucre.

Espectacles gratuïts amb reserva preferent per abonats
Solitud a Stromboli. Somnis, signes i símbols, Una venjança com n'hi ha poques + Es rifa un home! + Les cartes, 1869 – lectura dramatitzada a la Biblioteca Rossend Arús

Xavier Albertí, director artístic del TNC, t’explica els espectacles de la Temporada 2020-2021 a l’En directe del TNC. També pots consultar tota la programació de la Temporada aquí.

Informació importat per l’abonat!

Flexibilitat: El teu abonament ara és més flexible que mai! Pots anul·lar les teves entrades fins a 2 hores abans de l’inici de la representació si sents inseguretat en relació amb la COVID-19. És imprescindible que enviïs un correu electrònic a taquilles@tnc.cat per informar-nos-en i la teva entrada es retornarà a l’abonament. Aquesta temporada també pots canviar de dia les teves entrades tantes vegades com necessitis. I, en cas de suspensió de la temporada, et retornarem l’import de les entrades no gaudides al més aviat possible. Volem que gaudeixis plenament de l’experiència de ser abonat/ada del TNC i volem donar-te les màximes facilitats, confiança i garanties per fer-ho.

50% d'aforament: Per adaptar-nos al 50% d'aforament trobaràs una butaca buida a la teva dreta, esquerra, davant i darrere.

Trams de bescanvi: Per prudència i per adaptar-nos a la realitat de cada moment i oferir-te el millor servei possible, aquesta temporada els bescanvis es faran en diferents trams amb preferència de bescanvi per als abonats. Consulta tota la informació de bescanvi aquí.

Entrades al mòbil i identificades: Per evitar intercanvis de documents en paper, totes les entrades seran digitals, porta-les sempre al teu mòbil. Et demanem, si us plau, que no la portis impresa. En el moment de la compra et demanarem algunes dades (com per exemple el número del DNI, NIE o passaport) per tal de facilitar la identificació si convé.

Accés esglaonat: Aquesta temporada les teves entrades incorporen una franja horària recomanada d’accés al Teatre. Abans de venir al Teatre, consulta la franja horària d’accés que trobaràs a les teves entrades.


Informació d’interès
Consulta els preus generals.
Contacta per a més informació amb el servei d’atenció a l’abonat a abonat@tnc.cat.
Consulta aquí totes les mesures de seguretat extraordinàries del TNC per accedir al recinte.

Enviar com a regal és fàcil!

Quan compris la teva entrada o el teu llibre, selecciona l’opció ‘Enviar com a regal’ en el moment de la compra o des del teu espai personal.
A qui: familiars, parella, amics/gues, empleats/ades... a qui vulguis! També pots escriure-hi una dedicatòria.
Com: el teu regal arribarà per correu electrònic.
Quan: pots programar el dia que vols que arribi. En el cas dels llibres, caldrà passar a recollir la comanda per les taquilles del TNC.