Joves

Joves

Tens fins a 35 anys? Vine al Dijous Fort!

PÒDCAST EN DIRECTE + BEGUDA + TEATRE per 12€

Pòdcast

25 d'abril 18.30 h - Justícia i feminisme: ALBA RIERA + CARLA VALL I DURAN

Pòdcast en directe abans d'Els Watson
Vestíbul superior
Aforament limitat

Alba Riera. Comunicadora i periodista cultural. Ha col·laborat a Planta Baixa de TV3, al Via Lliure de RAC1, a Playground i al Tardeo de Ràdio Primavera Sound, entre d’altres. Actualment, copresenta La Turra, a 3Cat. També forma part de l'equip del Col·lapse de TV3, col·labora a El Suplement de Catalunya Ràdio i copresenta el pòdcast DENTRO de Ràdio Primavera Sound.

Carla Vall i Duran. Advocada penalista i criminòloga, especialitzada en violències masclistes i violències contra la infància. Des de fa més d'una dècada es dedica a l'acusació en aquest tipus de delictes, havent treballat en gairebé 800 casos. Va rebre el reconeixement Menina 2022, a la millor jurista de l'Estat.

Funció

25 d'abril 19 h - Els criminals

Ferdinand Bruckner
Direcció i dramatúrgia Jordi Prat i Coll
Sala Gran

Els criminals ens interpel·la sobre quin grau de criminalitat estem disposats a assumir i sobre què entenem per just i què no

Un reguitzell de personatges que comparteixen edifici han comès un seguit de delictes que posaran al descobert els errors de la justícia i els límits de les administracions amb l’ús i abús del poder. Una obra crítica i plena d’intriga que planteja temes com l'avortament, els delictes de llibertat sexual, la pena de mort o la corrupció i l’arbitrarietat de la justícia.


*L'entrada inclou una beguda (cervesa, aigua o refresc).

DESCOMPTE DURANT TOTA LA TEMPORADA

Si tens fins a 35 anys, pots venir a veure els espectacles del TNC amb un 50% de descompte.
Tria la tarifa fins a 35 anys al moment de la compra.